Billig lån er altid populære

Når du får udbetalt dit lån samme dag du søger

Kan man overhoved få et gratis lån i dagens Danmark? Ja, det kan man faktisk godt. Langt de fleste der tilbyder billig lån tilbyder også, at man kan få første lån ganske gratis. Det betyder dog ikke, at du ikke skal betale det tilbage, men at man kan låne uden det koster noget i renter og gebyrer. Dog skal du ikke havde lån hos dem før og du ikke står i RKI eller Debitor Registret. Gør du det, er der ingen steder du kan låne. Min klik ind på en billig lån side og der står typisk du kan låne fx 1000 kr. og kun betale 1000 kr. tilbage.

www.penge-portal.dk

nk”]

Hvordan er det med netop billig lån

Er der en uge tilbage af måneden og du står og godt kunne bruge 500 kr., som du godt kan undvære næste måned, så kunne løsningen være, et lille billig lån på 500 kr. For du skal jo kun betale 500 kr. tilbage og hvis man alligevel næste måned kan undvære de 500 kr., så er det en god løsning. Husk dog, at de forskellige steder du kan tage billig lån tillader kun et gratis lån. Derfor kan du heller ikke komme en måned eller et år efter og søge om et gratis lån. Det er et en gangs tilbud lige meget hvad.

Fordele når optager billig lån

Ideen med, at de forskellige låneudbyder giver dig et gratis lån første gang, er selvfølgelig, at de håber du vil låne igen. Så det er en måde, at lokke kunder i butikken. Her er det du skal have en stor selvdisciplin og ikke låne igen, men mindre du absolut skal bruge et nyt billig lån. For nummer 2 billig lån det er dyrt. Renten og ÅOP er er virkelig høj og dem som låner pengene til dig, tjener ganske godt på det. Dog er det slet ikke unormalt, at låneudbyder regner med, at mellem 20 og 30 % af dem de låner penge ud til, slet ikke kommer til, at betale det tilbage. Derfor skak de tjene det ekstra på dem som betaler tilbage, når så en høj andel, ikke betaler tilbage.

Oversigten giver dig

Hos os kan du se hvor mange penge du maksimalt kan låne, hvor gammel du mindst skal være, hvor hurtig du får svar og hvor hurtigt det bliver udbetalt.

Godt at vide

Husk – når du optager lån, så sørg for at have en plan for hvordan du vil betale pengene tilbage – indregn evt. afdraget i dit månedlige budget.

Månedens SMS lån