Når alt andet er for langsomt

så har du stadig forbrugslån

Skal du ud og tage et lån så er det værste man ved det, at det kan tage evigheder før banken godkender det. Heldigvis så findes forbrugslån som kan være løsningen på problemet. Med den type lån ansøger du via internettet og får svar nærmest med det samme og der går maksimalt 3 dage før de så udbetaler det. Ofte udbetaler du forbrugslån næsten med det samme det er godkendt. Selv om de er meget nemmere, at have med, at gøre den type lån, så er de også det dyre i renter. Så man kan sige at et forbrugslån har en pris og det er via e højere rentesats. Har du råd til, at låne det, så er der ingen problem ved, at det koster ekstra og jo hurtigere du tilbagebetaler forbrugslån jo billigere er det også.

www.penge-portal.dk

Tag dig et forbrugslån hvis du har lyst

Har du lyst og er villig til, at betale ekstra i renter, end hvis du lånte pengene i banken, så skal du endelig gøre det. Så længe du kun låner hvis du ved, at du kan betale det tilbage, for forbrugslån bliver først meget dyre, når de ender hos et inkasso firma. Ender det netop hos et inkasso firma, så skal du regne med ekstra renter og meget store gebyrer, der slet ikke er til, at spøge med. Alligevel hvis du skal bruge pengene og du har råd til de afdrag det der skal betales, så tage endeligt det forbrugslån du står og skal bruge.

Hvordan er du med forbrugslån

Har du behov for rigtig mange penge, så er muligheden for, at tage flere forbrugslån hos forskellige steder, en mulighed du kan prøve af. Bankerne tilbyder ikke forbrugslån, men tilbyder almindelige lån, der ofte har en ganske fornuftig rente. Mange forbrugslån er renten meget høj og for mange synes den er så høj, at de så heller vil spare op. Er du derfor ikke god til det med opsparing, så tag heller et forbrugslån og få råd til det du skal købe i dag, da du ikke skal vente flere måneder før du har sparet det hele op først. Derfor er der mange der dropper det med, at spare op og låner penge i stedet for, da det er en del nemmere i sidste ende.

Mere om forbrugslån?

Hos os kan du se hvor mange penge du maksimalt kan låne, hvor gammel du mindst skal være, hvor hurtig du får svar og hvor hurtigt det bliver udbetalt.

Godt at vide

Husk – når du optager lån, så sørg for at have en plan for hvordan du vil betale pengene tilbage – indregn evt. afdraget i dit månedlige budget

Månedens minilån