Kassekredit

- Hvad er en kassekredit?

Mange der søger direkte efter en kredit der kan bruges gentagende gange føler det er bedre, fordi den netop kan dette. Det du dog også skal huske på er at kassekreditten koster penge at have selv om du ikke bruger den, og det kan nemt løbe op i mange penge hvis den står i flere år uden at blive brugt ordenligt.

Der er ingen tvivl om at et lån for det første er langt nemmere at opnå. En kassekredit kræver for det andet et godt forhold til sin bank, og det er der rigtig mange folk der ikke har mere, specielt efter bankerne har lukket for kassen i forbindelse med finanskrisen.

Er du på udkig efter højere beløb vil en kassekredit sjældent være tilstrækkelig. Så medmindre du har behov for mindre pengebeløb, bør du foretrække et almindeligt lån.

www.penge-portal.dk

Illustration af kassekredit:

Illustration-af-kassekredit

Kassekredit eller forbrugslån?

Mange spørger sig selv, skal jeg have en kassekredit eller et forbrugslån? Svaret er dog ikke lige til. Det kommer helt an på din situation. Står du og mangler penge til et nyt fjernsyn, computer eller andre forbrugsgoder, kan et lån være den mest optimale løsning, da du skal afdrage med et fast beløb hver måned, og på den måde er sikker på, at du får tilbagebetalt dit lån. Der findes et hav af forskellige forbrugslån online, og her på www.penge-portal.dk har vi et udvalg af de mest populære lån online. Det er nu nemt at få billige lån uden sikkerhed online. Du kan ansøge med det samme, og få svar inden for 15 min. Se vores liste af billige lån her: Lån penge nu.